GRAFISCH ONTWERPER

Grafisch ontwerp

Op zoek naar de juiste uitstraling? Ik ben zeer ervaren en creatief in het ontwerpen van jouw huisstijl. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, of het opfrissen van je huidige stijl. Ik ontwerp logo’s, briefpapier/ visitekaartjes, flyers, folders, reclameborden, kaarten etc. 

Werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de punten die je belangrijk vindt. Wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf, welke doelgroep je wilt aanspreken etc.? De huisstijl waarmee je naar buiten treedt is één van de belangrijkste dingen van een bedrijf. Denk aan een visitekaartje: potentiële klanten krijgen een eerste indruk van het bedrijf. De eerste indruk is beslissend voor het vervolg. Zo is het ook met briefpapier, etc. Zelf kijk je er ook zeer regelmatig naar. Het is prettig als het totaalbeeld klopt. Een goede huisstijl maakt de ondernemer trots!

Kijk naar de Stylingmenu kaart voor de ‘gerechten’ waar u uit kunt kiezen.

Enkele referenties

’t Stylingmenu

VOORGERECHT

Voorgesprek   gratis

HOOFDGERECHT

Logo ontwerp        7 uur gemiddeld
Visitekaartje      5 uur gemiddeld
Briefpapier + enveloppen       5 uur gemiddeld
Overige dingen      n.t.b.

NAGERECHT

Bestellingen plaatsen bij drukker    15 minuten gemiddeld

Stylingmenu ontwerp tarief per uur € 65,- excl. btw.

Een pakket op maat is altijd bespreekbaar. Genoemde tarieven gelden per product met een gemiddelde omvang. De reiskosten zijn € 0,20 per km binnen een straal van 20 km.