Woonhuis Vathorst

Toen ik voor het eerst in deze woning binnen kwam was het erg donker. De lange wand was in donker grijs geschilderd. Iets wat een soort trend was om 1 wand in een kleur te schilderen. Door de positie van de trap middenin de woonkamer, onstonden er 2 woonkamers, de opdrachtgevers vonden het lastig om een indeling te maken. Ik heb een totaal ontwerp mogen maken. Door de lichtere aardekleur toe te passen op alle wanden is de ruimte verlicht en meer 1 geheel geworden. De ene hoek is een leeshoek geworden waar je je lekker even kan terug trekken. De zithoek waar je met meerdere mensen goed kan zitten is door een lichtere bank veranderd tot een plek waar je nu de hele dag graag bent. Allemaal aardetinten waar je per seizoen ook goed kleur in kan toevoegen.

Particulier interieurontwerp te Vathorst