INTERIEUR DESIGN

Interieurontwerp

Stylingmenu maakt interieurontwerpen voor zakelijke en particulieren klanten

Zakelijk advies

Wilt u een professioneel advies over de inrichting van uw kantoorruimte, winkel, etalage, restaurant, bar, etc.?  Of een totaal uitgewerkt concept inclusief de gehele huisstijl? Neem dan contact op! Het bedrijfspand, interieur en huisstijl zijn het visitekaartje van uw werkzaamheden. Stylingmenu versterkt met haar ontwerpen de identiteit van het bedrijf. Wij creëren voor u een nieuwe huisstijl of werken vanuit de bestaande huisstijl en vertalen deze naar een functioneel plan. Klanten, leveranciers en medewerkers zullen graag zaken doen met een bedrijf dat een duidelijke eigen identiteit heeft en dit ook op alle manieren uitstraalt. Het interieuradvies voor bedrijven is mogelijk voor elke ruimte, van restylen, een kleine of grote verbouwing tot complete nieuwbouw.

Werkwijze

Voorafgaand aan elk ontwerp inventariseren we in een persoonlijk gesprek uw wensen, eisen en ideeën. Ook leggen we uit wat onze werkwijze is. Op basis hiervan brengen wij een offerte op maat uit. Een zakelijk ontwerp bestaat vaak uit 2 delen. Een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. In het voorlopig ontwerp zitten een aantal impressies van de toekomstige sfeer. De wensen die uit de inventarisatie zijn gekomen staan hierbij centraal. In het voorlopig ontwerp zitten ook creatieve oplossingen voor kleur, materiaal, verlichting, meubilair, dessins en accessoires. In het definitief ontwerp vertaal ik de gekozen sfeer naar de specifieke ruimtes. Dat zal ik door middel van verschillende indelingsplannen en 3-D doorkijkjes presenteren. Ik geef aan welk meubilair waar staat en waarom.Uiteindelijk laten we u inzichtelijk zien waar de ingetekende elementen verkrijgbaar zijn. Met het ontwerp kunt u zelf met de uitvoering aan de slag gaan of wij kunnen u daarin begeleiden. Tegen die tijd brengen wij graag een maatwerk offerte voor u uit. In de zakelijke portfolio krijgt u een goed beeld van de projecten die wij zoal hebben gedaan. Kijk naar de Stylingmenukaart voor de ‘gerechten’ waar u uit kunt kiezen.

Particulier advies

Voor veel mensen wordt het interieur thuis steeds belangrijker. Het is de plek waar je je het prettigst wil voelen. Het is niet voor iedereen even makkelijk een interieur te creëren waar je blij van wordt en energie van krijgt. Het gaat hierbij niet om de laatste trends maar om een goede basis. Vanuit hier kun je met accessoires aanpassingen doen aan het seizoen of aan je smaak van het moment. Een goede basis bespaart tijd en geld. Van een fijn huis dat in balans, is krijg je rust in je huis. Maar belangrijker nog in je hoofd!

Werkwijze

Alles begint met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jou de wensen en behoeften door te nemen. Op deze manier kan ik je leren kennen en kan ik een kijkje nemen in het huis of de ruimtes die je graag door mij wilt laten inrichten of restylen. Het doel is om van een huis een thuis te maken! Ik zorg ervoor dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt! In het ontwerp zitten sfeerimpressies, kleuren/materialen, sfeerverlichting, meubilair, accessoires en alles in de 2-D plattegrond op schaal ingetekend. Ik presenteer het ontwerp bij je thuis. Tijdens of net na de presentatie is er uiteraard gelegenheid om aan te geven of je dingen nog graag anders ziet. Die kan ik dan aanpassen en je via de mail naar je toe sturen. Hierna ga ik een materiaalstaat maken waarbij inzichtelijk wordt waar de elementen te koop zijn en hoe het kostenplaatje eruit ziet. Het mooie hiervan is dat je uiteindelijk een plan hebt waar je eventueel in een door jouw te kiezen periode mee aan de slag kunt! Kijk naar de Stylingmenukaart voor de ‘gerechten’ waar je uit kunt kiezen.