Interieurontwerp woningen

Interieurontwerp woningen

Voor veel mensen wordt het interieur thuis steeds belangrijker, want thuis is de plek waar je je het prettigst wil voelen. Het is niet voor iedereen even makkelijk te zijn een interieur te creëren waar je blij van wordt en energie van krijgt. Het gaat hierbij niet om de laatste trends maar om een goede basis. Een basis waarop je verder kunt bouwen. Vanuit hier kun je met accessoires aanpassingen doen aan het seizoen of aan je smaak van het moment. Een goede basis spaart tijd en geld. Van een fijn huis dat in balans is krijg je rust in je huis. Maar belangrijker nog: in je hoofd.

Werkwijze

Alles begint met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jou de wensen en behoeften door te nemen. Op deze manier leer ik je kennen en kan ik een kijkje nemen in het huis of de ruimtes die je graag door mij wilt laten inrichten of restylen.

Het doel is om van een huis een thuis te maken! Ik zorg ervoor dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt! Ik kijk goed naar lichtinval en zonligging. In het ontwerp zitten sfeer impressies, kleuren/materialen, sfeer verlichting, meubilair, accessoires en alles in de 2-D of 3-D op schaal ingetekend. De presentatie van het ontwerp doe ik bij je thuis. Tijdens of net na de presentatie is er uiteraard gelegenheid om aan te geven of je dingen nog graag anders wil.

Daarna maak ik een materiaalstaat waarbij inzichtelijk wordt waar de elementen te koop zijn en wat ze kosten. Het mooie hiervan is dat je een plan hebt waar je in een door jou te kiezen periode mee aan de slag kunt! We kopen samen de producten of je doet dit zelfstandig. Kijk naar de Stylingmenu kaart voor de ‘gerechten’ waar je uit kunt kiezen.

Styling Menukaart

1e gang

Kennismaken & intake   van ’t huis

2e gang

Totaal ontwerp 2D / 3D   € 115,- per uur

3e gang

Materiaalstaat    € 95,- per uur

4e gang

Begeleiding / uitvoering   € 95,- per uur

5e gang

Afstylen van de ruimte   € 95,- per uur

 

Bovenstaande prijzen zijn incl. btw.

Fijne ervaring gewenst!