VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling

Op het moment dat je jouw huis gaat verkopen, komt er een presentatie met foto’s op Funda. Jouw woning wordt vergeleken met concurrerende huizen. Er positief uitspringen kan zorgen voor een kortere verkooptijd en levert al gauw duizenden euro’s op. Het is dus belangrijk om je huis zo optimaal te presenteren aan potentiële kopers. Stylingmenu kijkt door de ogen van de koper en zorgt ervoor dat het huis aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijk publiek. Dat betekent soms dat het verstandig is om een aantal persoonlijke spullen tijdelijk op te slaan. Of dat meubels ergens anders neergezet worden. Als er bij de eerste bezichtiging een klik is tussen de potentiële koper en het huis, is de kans op succes een stuk groter!

Ik kom graag bij je langs om de woning te bekijken. Hierbij geef ik tips ter verbetering en zal ik, voor zover mogelijk en nodig meubels verplaatsen. Hierna kun je zelf de adviezen uitvoeren. Maar ik kan je ook helpen bij het inschakelen en coördineren van schilders en of klusjesmannen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Is je huis eenmaal verkocht dan help ik je graag verder met een passend interieurontwerp voor je nieuwe huis. Desgewenst pas ik je huidige meubels in een nieuwe setting!

Kijk naar de Stylingmenukaart voor de ‘gerechten’ waar je uit kunt kiezen.

Styling menukaart

1e gang

Kennismaking & intake   van ’t huis

2e gang

Verkoopstyling in de woning   € 95,- per uur

3e gang

Rapport van het advies per mail  € 95,- per uur

 

Bovenstaande prijzen zijn incl. btw.

Fijne ervaring gewenst!