Over ons

Stylingmenu

Stylingmenu is een ontwerpstudio waar Marlouk Mulder ontwerpen maakt voor zakelijke- en particuliere klanten. Dit houdt in: interieurontwerp, verkoopstyling en huisstijl ontwerp.

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Marlouk Mulder, en ik heb een 3 jarige Allround HBO opleiding aan de Artemis Styling Academie te Amsterdam gevolgd. Nadat ik deze studie in 2008 succesvol heb afgerond ben ik bij een vooraanstaande ontwerpstudio aan het werk gegaan. Ik maakte hier ontwerpen voor de zakelijke markt. Vooral voor de hotellerie en voor kantoorpanden. In 2011 heb ik samen met een compagnon een winkel opgestart in het centrum van Amersfoort; Liberty Lifestyle. Hier verkochten we kleding, interieur en advies in interieur ontwerp. Een bijzonder en nieuw concept voor die tijd. Een winkel met de nadruk op beleving, sfeer en service. De producten lagen in het midden- en hoogsegment. Het waren veel beginnende, aparte merken uit Nederland en Scandinavië. De ervaringen die ik hierin heb opgedaan zijn geweldig geweest! In 2015 heb ik er voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan, alleen verder en doen wat ik het leukste vind: ontwerpen en ontwikkelen.

Dit was het begin van Stylingmenu. De naam geeft aan dat ik duidelijk en overzichtelijk wil zijn. Vaak is het onduidelijk wat styling / ontwerp kost en wat hier daadwerkelijk voor gebeurt of wat het toevoegt. Daarin wil ik duidelijk zijn. Dat is bij Stylingmenu het geval.

Er kan per onderdeel gekozen worden uit een voor-, hoofd- en nagerecht zoals we kennen in een restaurant. Op de menukaart staan de werkzaamheden en de prijzen benoemd. Je weet precies waar je aan toe bent. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht vind ik het belangrijkst!

Graag kom ik langs om meer te vertellen, maar vooral om kennis te maken en uw wensen te horen! E-mail mij voor een afspraak of bel 06 – 533 687 46