Interieurontwerp bedrijfspanden

Interieurontwerp bedrijfspanden

Een bedrijfspand, interieur en huisstijl zijn het visitekaartje van uw werkzaamheden. Stylingmenu versterkt met haar ontwerpen de identiteit van uw bedrijf. Het is mogelijk om een totaal nieuwe huisstijl neer te zetten maar uiteraard ook om vanuit de bestaande huisstijl een vertaling te maken naar een interieur plan. Het geeft een sterke uitstraling naar buiten als het bedrijf een eigen identiteit heeft en dit op verschillende manieren naar buiten toe uitstraalt. Status en authenticiteit!

Het interieuradvies voor bedrijven is mogelijk voor elke ruimte, van restylen, een kleine of juiste grote verbouwing tot complete nieuwbouw.

Voorafgaand aan elk ontwerp inventariseer ik in een persoonlijk gesprek je wensen, eisen en ideeën. Op basis hiervan kan ik een offerte op maat uitbrengen.
Een zakelijk ontwerp bestaat vaak uit 2 delen. Een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp.

Het voorlopig ontwerp

In het voorlopig ontwerp vindt je een totaalsfeer, uitgewerkt in beeld, kernwoorden en een 3D-tekening op schaal uitgewerkt. Hierbij bied ik creatieve oplossingen aan voor kleur, materiaal, verlichting, meubilair, dessins en accessoires.

Definitieve ontwerp

Hierbij zal ik de besproken zaken van het voorlopig ontwerp inpassen. Ik vertaal de uiteindelijk gekozen sfeer en materialen naar het definitieve ontwerp. Het verlichtingsplan wordt nu ook definitief uitgewerkt door de juiste plaatsing van meubels etc. Uiteindelijk laat ik overzichtelijk zien waar de elementen verkrijgbaar zijn.

Met dit ontwerp kunt u zelf met de uitvoering aan de slag, of ik kan u daarin begeleiden.

In mijn portfolio staan een aantal projecten waarbij u een goed beeld krijgt van geleverd werk. Kijk op de menukaart voor de gerechten waar u uit kunt kiezen.

Bel 06 533 687 46 of e-mail mij voor een afspraak

Styling Menukaart

1e gang

Kennismaking & intake    van ’t huis

2e gang

Totaalontwerp 2D /3D    € 95,- per uur

3e gang

Materiaalstaat    € 75,- per uur

4e gang

Begeleiding / uitvoering    € 75,- per uur

5e gang

Afstylen ruimte    € 75,- per uur

 

Bovenstaande prijzen zijn excl. btw.

Fijne ervaring gewenst!